19 maart 1985, een bijzondere dag
Laatste update: 19 maart 2012

Dinsdag 19 maart 1985

Het was een vorstdag met een gemiddelde temperatuur van -0,7 graden (een record!), waardbij de zon zich in zijn geheel niet liet zien en het zwaar bewolkt was. Niet echt een lekker klimaat om in geboren te worden. Toch vond ik het tijd om ter wereld te komen en zo geschiede.

Yolanthe en ik

Ik deel mijn verjaardag met niemand minder dan… Yolanthe Sneijder Cabau. Dus Yolanthe, ook jij van harte gefeliciteerd met je 27e verjaardag! En natuurlijk ook Angela Tieken, die net voor mij ter wereld kwam in Wijdenes, en Jurgen Koolhaas.

Alweer 27!

Vandaag is het alweer 27 jaar geleden dat ik geboren werd, wat gaat de tijd snel! Ik weet nog goed dat ik als kleine boerenzoon opgroeide in het pittoreske Wijdenes (waar ik nu nog altijd woon). Als snel had ik op basisschool Roelof van Wienesse in de gaten dat ik schrijven leuker vond dan rekenen. Dictees gingen mij altijd goed af en ik vond het leuk.

Inmiddels ben ik alweer anderhalf jaar bezig met mijn eigen bedrijf Slagter Media. Ik vind elke dag nog altijd erg leuk en ben blij dat ik destijds deze stap heb genomen. Ik heb al aan diverse mooie projecten mee mogen werken en heb een aantal vaste relaties die regelmatig van mijn schrijfkunsten gebruik willen maken (waarvoor dank!).

Daarnaast ben ik ook altijd bezig met het bedenken van nieuwe concepten en projecten, erg leuk om te doen. Ik ga de komende maanden echter wel echt even tijd vrijmaken om ook daadwerkelijk deze ideeën gestalte te gaan geven. Dat is dan ook een van nieuwe de doelstellingen voor dit jaar (naast nog een paar andere). Mocht iemand nog tips of adviezen hebben voor een 27-jarige hoor ik het natuurlijk graag.

Ik wens iedereen nog en fijne dag toe. En als jij ook vandaag jarig bent, bij deze van harte gefeliciteerd!

Yolanthe on WhoSay

2 Reacties

  1. George

    Gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van. Zelf heb ik gisteren mijn 37e verjaardag gevierd.

  2. hans

    mooi he —–ja het was een geweldige dag, dit mirakel zal me altijd bijblijven

    zorg dat er nog meer van die speciale dagen komen –yes you can

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *