Hij, is één
Laatste update: 1 oktober 2010

Het is vandaag alweer een maand geleden dat ik gestart ben met Slagter Media. Voor mijn gevoel is het al langer terug en de voorbije weken zijn werkelijk omgevlogen.

De Goudse

Wellicht dat u de reclame van De Goudse Verzekeringen voorbij heeft horen komen op de verschillende radiostations. Hierin feliciteren zij een ondernemer die op de dag dat de reclame wordt uitgezonden zoveel jaren oud is geworden, gerelateerd aan de oprichtingsdatum van zijn bedrijf.

Uiteraard moet het bedrijf in kwestie een verzekering hebben lopen bij De Goudse en wijzen zij er nog eens op welke verzekeringen er beschikbaar zijn. De Goudse profileert zich dan ook als ‘Dé ondernemersverzekeraar’. Ik heb trouwens geen verzekering bij De Goudse lopen dus het voorgaande is geen promotieverhaal.

Mijlpaal

Zelf had ik vandaag ook dat gevoel dat een mijlpaal bereikt is. Weliswaar besta ik vandaag nog maar één maand, maar toch… In de afgelopen maand zijn er zoals zo vaak bij een nieuwe start veel dingen gebeurd. Het begon met het inschrijven bij de Kamer van Koophandel, het verkrijgen van een zakelijke bankrekening en het regelen van een huurcontract voor mijn kantoor.

Daarna was het zaak de url www.slagtermedia.nl te bemachtigen en hierop een website neer te zetten. Ik heb deze zelf gebouwd met de hulp van WordPress, wat erg veel werk was maar zeker de moeite waard. En dit is slechts een kleine selectie van de gebeurtenissen die de afgelopen weken de revue hebben gepasseerd.

Bedankt

Door al deze nieuwe processen kom je in contact met nieuwe mensen en op plekken waar je nooit eerder bent geweest, wat erg fascinerend is. Het leidt ook tot nieuwe inzichten en ideeën wat erg inspirerend is en alleen maar aangeeft dat ik op de goede weg zit.

Ik wil hierbij iedereen bedanken voor de leuke reacties die ik heb mogen ontvangen in de afgelopen maand en de steun en aanmoedigingen, super! Ik hoop dat ik binnenkort mijn tweede verjaardag vieren en dan twee maanden oud ben!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *