Ook freelancer worden? Bekijk dan eerst deze infographic
Laatste update: 15 juni 2012

In september 2010 ben ik gestart als freelance tekstschrijver, een van de vele freelancers die dat jaar zijn eigen bedrijf startte. In 2011 werden er bijvoorbeeld nog 134.70 ondernemingen opgezet, waarvan een deel freelancers waren.

Via Online Marketing Platform 000.nl werd ik recent gewezen op een interessant infographic over freelancers, gemaakt door de mensen van Freshbooks.com. Zij hebben in 2010 een onderzoek gedaan naar de motivatie van freelancers en hebben deze data verwerkt in een infographic.

Zelf ben ik ondernemer geworden omdat ik dit altijd ambieerde (ik heb niet voor niets de studie HBO Small Business & Retail Management gedaan), dus het was een logisch vervolg en ik heb nog geen dag spijt gehad van deze beslissing.

Waarom ben jij freelancer geworden of waarom zou je voor jezelf willen beginnen?

Ps. klik op de afbeelding voor een vergroting.

Freelancer worden infographic

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *