Stand van zaken bij Google+ (Infographic)
Laatste update: 23 maart 2012

Google+ infographicHalverwege vorig jaar lanceerde Google zijn eigen sociale netwerk Google+, waarvan het aantal leden inmiddels is gestegen tot meer dan 100 miljoen en nog altijd elke dag stijgende is.

Via Frankwatching werd ik door Bianca van de Ketterij recent gewezen op een mooie infographic over Google+, gemaakt door Website-Monitoring.

De infographic laat zien dat Google+ vooralsnog vooral gebruikt wordt in de Verenigde Staten (31,49%). Dit is niet zo verwonderlijk aangezien het daar als eerste werd geïntroduceerd. Na de VS volgen India (13,69%) en Brazilië (5,43%). Er is nog voldoende potentie aanwezig, aangezien China (en ook Iran) de toegang tot Google+ hebben geblokkeerd.

Verder zijn de meeste Google+ gebruikers man, student en vrijgezel. Google verwacht zelf dat het aan het einde van dit jaar de grens van 400 miljoen gebruikers gaat overschrijden.

5 miljard keer per dag +1

Uit de infographic komt ook naar voren dat de Google+ knop per dag maar liefst 5 miljard keer wordt gebruikt. De populairste mensen op Google+ zijn Britney Spears, Snoop Dogg en Google’s oprichter Larry Page. Larry heeft alleen niet zoveel tijd om iets op Goolge+ te plaatsen aangezien zijn laatste bericht dateert van 13 maart.

De meest populaire pagina’s zijn die van Coldplay, Red Hot Chili Peppers en Pearl Jam.

Zelf zit ik nog lang niet zo populair, maar je bent van harte welkom om mij te gaan volgen!

http://www.frankwatching.com/archive/2012/03/23/google-de-laatste-statistieken-infographic/

Bekijk hier alle infographics op Slagter Media.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *