Content promotie

Zonder publiek wordt zelfs de beste content niet gelezen. Om content marketing tot een succes te maken is het daarom van belang om online onder de aandacht te komen door voortdurend te werken aan de zichtbaarheid van uw merk en bedrijf.

Consumenten en bedrijven consumeren steeds vaker media online en via social media.  Wij helpen u daarom om uw online pr tot een succes te maken. Op basis van een online analyse en uw doelstellingen kunnen wij voor u de promotieplan opzetten en desgewenst voor u uitvoeren. Hierin kunnen diverse (onbetaalde) online communicatiekanalen worden ingezet, zoals een blog, social media of een eigen microsite. Daarnaast kunnen er indien nodig en afhankelijk van het budget betaalde media worden ingezet, zoals Google AdWords en offline media.

Door relevante content te creëren die online onder de aandacht kan worden gebracht, kunnen wij ervoor zorgen dat uw online imago beïnvloeden en uw als autoriteit positioneren.  Wij hebben goede relaties opgebouwd met verschillende uitgevers om content onder de aandacht te brengen, maar ook de vaardigheden om diverse online communicatiekanalen goed in te zetten zodat uw verhaal wordt gehoord.

Content marketing helpt bedrijven zodoende om vertrouwen op te bouwen bij klanten, doordat de relevante content gezien wordt als een betrouwbare bron. Het zorgt er dus voor dat u wordt gezien als een expert op een bepaald gebied. Door meer vertrouwen wordt de kans op conversie groter en leidt dit uiteindelijk ook tot meer bezoekers naar uw website. Content marketing levert niet van vandaag op morgen veel nieuwe klanten op, maar op langere termijn leidt het wel tot de meest waardevolle leads.