SEO Copywriting

“…het schrijven van webteksten die zowel worden gewaardeerd door bezoekers als door zoekmachines”

Goede content (teksten, print, video, etc.) voor uw website is van groot belang, omdat deze bijdragen aan twee belangrijke doelen:

  • Goede SEO teksten op uw website spelen een belangrijke rol bij de vindbaarheid van uw website binnen zoekmachines als Google.
  • Goede SEO teksten prikkelen de lezer om tot actie over te gaan, zonder dat de lezer zich gepusht voelt. Er is geen overheersend commercieel aspect.

Content = King

SEO Copywriting is het schrijven van webteksten die allereerst de lezer boeien. De teksten spreken de lezer aan, informeren hem en weten hem te overtuigen. In deze teksten wordt daarnaast een zogenaamde ‘Call to action’ verwerkt, waarin de lezer wordt verteld welke acties hij/zij moet ondernemen. Dit zorgt voor de gewenste conversie.

Interessante webteksten zijn natuurlijk goed voor de bezoeker, maar als zoekmachines ze niet vinden realiseert u niet uw gewenste doel. SEO Copywriting zorgt er voor dat teksten zo zijn geschreven dat zoekmachines deze waarderen en hoog in de zoekresultaten plaatsen. Daarom worden er zoekwoorden in de teksten verwerkt die uw doelgroep gebruikt, maar wel op zo’n manier dat het niet storend is voor de lezer. Om de juiste zoekwoorden te gebruiken wordt er eerst een selectie van de belangrijkste ‘keywords’ voor uw website gemaakt.

Tot slot draagt SEO Copywriting bij aan uw reputatie. Door een professionele uitstraling van uw webteksten en daarmee uw website bouwt u een goede reputatie op. Daarnaast zorgen de webteksten ervoor dat u een autoriteit wordt op uw vakgebied.

Voordelen

De voordelen van SEO Copywriting op een rij:

  • Wordt beter gevonden door uw potentiële klanten
  • Zoekmachine vriendelijke teksten
  • Verbetert de reputatie van uw bedrijf/website
  • Waardevolle en relevante webteksten

Wilt u weten hoe Slagter Media u kan helpen?

Neem dan contact op via het onderstaande formulier of bel direct naar 06-12987767.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]