Welkom op de nieuwe website!
Laatste update: 27 oktober 2011

Na ruim een jaar is Slagter Media vernieuwd en flink op de schop gegaan.

Slagter Media bestaat inmiddels alweer ruim een jaar (september 2010). In de tussentijd is er veel veranderd. Naast financiƫle bedrijven/opdrachtgevers als Analist.nl en Beleggers Belangen mocht ik ook opdrachten vervullen voor onder meer FritsPrint en Boerenbusiness. Maar om verder te groeien is er meer nodig.

Sinds vandaag is daarom de nieuwe website van Slagter Media officieel live. Er is veel veranderd met allereerst een gloednieuw logo en nieuwe huisstijl. Verder zijn er naast het schrijven van teksten (SEO Copywriting) nog twee diensten bijgekomen, te weten Content Marketing en Content Strategie. Hiermee wil ik mijn klanten nog beter van dienst zijn. Daarom is het nu ook mogelijk om een gratis content analyse aan te vragen.

In het bedrijfsverzamelgebouw waar Slagter Media in gehuisvest is zit daarnaast sinds kort ook een nieuw bedrijf, DutchContent. Dit is van mijn vriendin Saskia Koster en zij houdt zich bezig met Zoekmachine marketing. DutchContent biedt onder meer een gratis website analyse aan.

Verder zal ik regelmatig op mijn blog artikelen plaatsen over SEO Copywriting, Content Marketing en Content Strategie.

Mening

Natuurlijk ben ik zeer content met de nieuwe website. Maar graag hoor ik van mijn bezoekers (dus jullie) wat zij er van vindt. Dit kan via e-mail, Twitter, Facebook, telefoon of wanneer je mij in levende lijve ziet. Suggesties zijn welkom, kom maar op!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *