Het gaat niet om ons

(maar deze pagina wel)
Christian Slagter-Koster

Christian Slagter-Koster

Oprichter & eigenaar

Samenvatting:

  • SEO & Content Marketing Specialist
  • West-Fries
  • Liefhebber van speciaalbier
Saskia Slagter-Koster

Saskia Slagter-Koster

Online Marketeer

Samenvatting:

  • SEO & SEA specialist
  • Zaankanter
  • Oprichtster DutchContent & Make-up Your Stash

Meer weten over ons? Vul dan onderstaand formulier in!

1 + 2 =

Een klein stukje geschiedenis

Over ons succesverhaal

September 2010

De echte start

Christian besluit de stoute schoenen aan te trekken start zijn eigen bedrijf. Onder de naam Slagter Media begint Christian als freelance journalist met het schrijven van financiële artikelen voor onder meer Beleggers Belangen, Analist.nl en Beursgenoten. Partijen die nog steeds klant van ons zijn.

Juni 2011

DutchContent is geboren!

In de zomer van 2011 besluit Saskia voor zichzelf te beginnen en richt zij haar eigen bedrijf DutchContent op.

September 2011

We zijn er nog!

Het eerste jaar is altijd de spannendste periode van een bedrijf. Gaat het lukken? Nou zeker! Slagter Media groeit gestaag verder en we krijgen het steeds drukker.

December 2011

Beestje heeft een naam!

Content marketing is precies wat Slagter Media al jaren doet voor onze opdrachtgevers en daarom wordt besloten om hier vol op in te zetten. Sindsdien is content marketing als online marketing strategie alleen maar bekender geworden. Inmiddels is Saskia erbij gekomen om met haar eigen zoekmachine marketing bedrijf DutchContent onze kennis en kunde verder te versterken.

April 2012

Een nieuw hoofdstuk

Make-up Your Stash ziet door Saskia het levenslicht. Een unieke niche webshop in make-up organizers en het begin van een mooi verhaal.

Het boek Succes met E-commerce waar Christian co-auteur van is. Hij heeft het hoofdstuk over content marketing geschreven

Oktober 2014

Een eigen boek

Na maanden van zwoegen is er de lancering van ‘Succes met E-Commerce’ waarin Christian het hoofdstuk over content marketing voor zijn rekening heeft genomen. Er kan weer iets van de bucketlist worden geschrapt.

November 2014

Doorgroeien

Het is tijd om de volgende stap te nemen om de groei bij te houden en daarom verhuizen we binnen hetzelfde verzamelpand naar de grootste ruimte die beschikbaar is!

Nieuw kantoor voor Slagter Media & Mak-up Your Stash

September 2015

Eerste echte jubileum

Slagter Media bestaat 5 jaar en is uitgegroeid tot een van de bekendste content marketing bureaus van Nederland. Iets waar we natuurlijk apetrots op zijn!