Privacyverklaring

Je privacy- en persoonsgegevens op Slagter Media

In deze privacyverklaring lees je hoe wij om gaan met jouw privacy. Laten wij voorop stellen dat we jouw privacy zeer serieus nemen en wij jouw gegevens vertrouwelijk behandelen.

Om je ervaring op onze website te verbeteren en ten behoeve van marketingdoeleinden, maken wij gebruik van analytische tools om het gedrag van onze website bezoekers te kunnen volgen. Daarnaast is het mogelijk om via het contactformulier op onze website je persoonlijke contactgegevens door te geven om onderlinge communicatie mogelijk te maken.

Door deze privacy verklaring te lezen, ben je op de hoogte van ons beleid omtrent het verzamelen, verwerken en eventueel opslaan van gebruikersdata en persoonsgegevens.

Onze bedrijfsinformatie

Slagter Media, gevestigd aan De Factorij 47E 1689 AK te Zwaag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. KVK: 50723588

Contactgegevens:
Slagter Media
https://slagtermedia.nl
De Factorij 47E
0229-820290

Christian Slagter is de Functionaris Gegevensbescherming van Slagter Media. Hij is te bereiken via christian@slagtermedia.nl en 0229-820290.

Persoonsgegevens die wij verzamelen en verwerken

Slagter Media verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt via ons contactformulier, via een inschrijving voor onze nieuwsbrief of direct via e-mail of telefonisch contact.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Slagter Media gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Slagter Media gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit en voor marketingdoeleinden. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen wij cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content kunnen aanbieden.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens van de websitebezoeker die voor ons inzichtelijk zijn door het gebruik van cookies:

  • Surfgedrag op onze website
  • IP adres
  • Land van herkomst horende bij het IP adres
  • Netwerknaam IP adres

Persoonlijke informatie, zoals naam, geslacht, leeftijd en persoonlijke contactgegevens zijn voor ons NIET inzichtelijk via deze cookies.

Nieuwsbrief

Voor het inschrijven voor onze nieuwsbrief vragen wij enkel en alleen om je e-mail adres, zodat wij de nieuwsbrief kunnen toesturen. Op het moment dat je voor onze nieuwsbrief inschrijft ga je automatisch akkoord met het verstrekken van je e-mail adres. Om je inschrijving op onze nieuwsbrief te annuleren kun je gebruik maken van de link die je onderaan iedere nieuwsbrief vindt of direct contact met ons opnemen.

Je e-mailadres wordt NIET doorgegeven of verkocht aan derden, zonder jouw expliciete en schriftelijke toestemming.

Je e-mailadres wordt enkel bewaard in ons mailingsoftware programma welke voldoet aan alle moderne veiligheidseisen. Je e-mailadres wordt bewaard zolang je inschrijving voor onze nieuwsbrief actief is. Je kunt op ieder moment je gegevens wijzigen of de nieuwsbrief opzeggen.

Contactformulier

Ten behoeve van directe communicatie is het mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. In dit formulier vragen wij om de volgende persoonlijke informatie:

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Je vraag of opmerking

Deze informatie ontvangen wij in ons e-mailbestand en bewaren wij enkel op ons computersysteem zo lang dit nodig is voor het verlenen van onze diensten.

Ook deze persoonlijke gegevens worden NIET doorgegeven of verkocht aan derden, zonder jouw expliciete en schriftelijke toestemming.

Geautomatiseerde besluitvorming

Slagter Media neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Slagter Media) tussen zit. Slagter Media gebruikt de volgende computerprogramma’s of – systemen:

  • Google Analytics
  • Mailchimp
  • Hotjar
  • Online Succes

Deze programma’s worden uitsluitend gebruikt om de gebruikerservaring van deze website te verbeteren.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Slagter Media en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@slagtermedia.nl.

Slagter Media wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Beveiliging

Slagter Media neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@slagtermedia.nl.

Onze website bevat een geldig SSL certificaat, zodat jouw bezoek op een veilige manier kan plaatsvinden. Verder hebben wij met onze hostingpartij Savvii een verwerkersovereenkomst.

Ook ons e-mailverkeer vindt plaats via een goed beveiligde server, waarvoor wij gebruik maken van hostingdiensten van een externe partij. Deze partij heeft geen inzicht in jouw surfgedrag of persoonlijke gegevens.

Verder bewaren wij je persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor ze nodig zijn.