Je bent in goed gezelschap

Lees wat anderen over ons zeggen

“Betrouwbaarheid en flexibiliteit, dat zijn voor mij de belangrijkste eigenschappen van Slagter Media. Christian is iemand die keer op keer heeft bewezen dat ik op hem kan rekenen als ik hem nodig heb.”

Take Ligteringen

Eindredacteur Weekblad, Beleggers Belangen

“Slagter Media levert al jarenlang kwalitatieve artikelen voor onze websites, mede dankzij de aanwezige (financiële) kennis. Daarnaast zijn ze betrokken en wordt er meegedacht hoe wij ons online nog beter kunnen positioneren.”

Ronald Kok

Directeur, Analist.nl

“Ons doel is dat mensen onze advertenties niet alleen te zien krijgen, maar ook daadwerkelijk doorklikken naar onze website. Dankzij Slagter Media zijn onze Google AdWords campagnes vele malen effectiever en rendabeler geworden! Wij bevelen Slagter Media dan ook van harte aan.”

Trudy Raats

Gastouderbureau Roodkapje

Ook meer online succes?

“Slagter Media heeft ons geruisloos geholpen met het produceren van content voor onze website Boerenbusiness.nl. Christian is flexibel, denkt oplossingsgericht, heeft ons beleid en onze redactionele formule goed geanalyseerd. Dat was in de kwalitatief hoogwaardige artikelen op onze website goed terug te zien.”

Eric de Lijster

Hoofdredacteur, Boerenbusiness

“Onze samenwerking met Christian en zijn team hebben wij als zeer plezierig ervaren. Er wordt goed meegedacht en de communicatie loopt erg goed.”

Ferry Meerman

Eigenaar, LEDworld

“Ook 10Telecom is één van de tevreden klanten van Slagter Media. Wij hebben diverse advertenties qua tekstopbouw laten schrijven door Slagter Media en dit is naar alle tevredenheid gedaan. Zo zie je maar weer dat iedereen zijn/haar eigen specialisme heeft.”

Gerbrand Boertien

Eigenaar, 10Telecom

“Slagter Media heeft niet alleen geholpen om de Google AdWords campagnes van onze webshop succesvol in te richten, maar zij hebben ook meegedacht over hoe wij onze klantenservice naar een hoger niveau konden tillen. Dit leidde tot een sectie van meestgestelde vragen, die door Saskia uitstekend is verwoord. Hierdoor kunnen wij onze klanten nu nog beter van dienst zijn.”

Nick Hagen

Eigenaar, Bedrijfskleding Handelshuis

“Als tussenpersoon voor verzekeringen is het belangrijk om ook online gevonden te worden. Slagter Media heeft ons daar uitstekend bij geholpen en eraan bijgedragen dat Zeker Zakelijk nog meer ondernemers bedient.”

Jeroen Kerkhof

Zakelijk adviseur, Zeker Zakelijk

“Ik heb zeer prettig samengewerkt met Saskia & Christian. Zij hebben mij uitstekend geholpen om een mooie website op basis van WordPress te krijgen en beveel hen dan ook van harte aan.”

Jos Hoogland

Eigenaar, Administratie Buro Hoogland

“Slagter Media heeft ervoor gezorgd dat onze website op voor ons belangrijke zoekwoorden hoog in de resultaten van Google staat. Daarnaast schrijven zij nog altijd waardevolle artikelen voor onze website en wordt er meegedacht over de online strategie.” 

Bert Ooijevaar

Eigenaar, Planmasters.nl

“Christian & Saskia komen voor onze website altijd met praktijkgerichte oplossingen en zijn echte online speurneuzen. Als recherche- en incassobureau spreekt ons dat natuurlijk erg aan.”  

Gerard Wuite

Eigenaar, Wuite Recherche en Incasso