NHJFO geeft Kerstgala Concert met Sabine Kirsten
Laatste update: 2 december 2010

Op zaterdag 18 december zal Het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest (NHJFO) in samenwerking met sopraan Sabine Kirsten een bijzonder Kerstgala Concert geven. Ik breng dit onder de aandacht omdat ik zelf in dit orkest speel (op trompet). Tijdens dit concert zullen onder de bezielende leiding van dirigent Lieuwe de Jong onder meer werken van Verdi en Bernstein ten gehore worden gebracht.

Het NHJFO is inmiddels een begrip geworden in Noord-Holland en daarbuiten. Het jeugdorkest bestaat uit enthousiaste jonge muzikanten tussen 12 en 25 jaar, waarbij de leden afkomstig zijn uit de gehele provincie Noord-Holland. Het doel van het orkest is om jonge muzikanten enthousiast te maken en te ontwikkelen op het gebied van blaasmuziek.

Sabine Kirsten behoort tot een van de beste zangeressen die Noord-Holland rijk is. Als sopraanzangeres heeft zij naam gemaakt in verscheidene muziektheatervoorstellingen en was onder meer te horen in het programma ‘Zin in muziek’ van de KRO.

Het concert zal worden gehouden in de prachtige St. Laurentiuskerk aan de Verdronkenoord te Alkmaar en toegangskaarten zijn te bestellen op de website van het NHJFO, www.nhjfo.nl.

Samengevat:

Zaterdag 18 december, aanvang 20.00 uur

St. Laurentiuskerk, Verdronkenoord 68 te Alkmaar

Entree € 10,-

Kaarten zijn ook online te bestellen

0 reacties