Christian Slagter

Wat ik doeChristian Slagter content marketing specialist

Als oprichter en eigenaar van Slagter Media ben ik iedere dag bezig met het creeëren van succesverhalen voor onze klanten en ons bedrijf.

Als nuchtere West-Fries bied ik als eindbaas concrete oplossingen voor alle content marketing vraagstukken.

Dagelijks ontwikkel ik dan ook campagnes om het juiste publiek voor de websites van onze klanten aan te trekken en uiteindelijk de gewenste doelstellingen te behalen.

Om dit te realiseren richt ik mij op het schrijven van verhalen die zowel interessant zijn voor mensen als zoekmachines.

Daarnaast wil ik continu op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van content marketing en SEO, en deel ik deze kennis met klanten en vakgenoten.

Wie ik ben

Opgegroeid in het pittoreske Wijdenes ben ik na het afronden van mijn Havo aan het Werenfridus in Hoorn de HBO-studie Small Business & Retail Management in Alkmaar gaan volgen. Hiermee werden de eerste stappen richting een eigen onderneming gezet.

Ik vond schrijven altijd al leuk. Zo schreef ik vroeger in onze eigen zolderkroeg ‘Dikke Frits’ in Wijdenes al op de bierviltjes verhalen en gedichten, terwijl ik reikhalzend uit keek naar het schrijven van inmiddels legendarische rijmen voor Sinterklaasavond.

Na mijn afstudeerstage bij beleggingswebsites Belegger.nl en Analist.nl  ben ik bij hen aan de slag gegaan. Hier was ik verantwoordelijk voor de content en marketing, wat daarmee een bevestiging was van de stappen die nog zouden volgen. De websites groeiden uit tot de grootste beleggingswebsites van Nederland en werden uiteindelijk in 2009 overgenomen door Sanoma Media.

Een jaar later vond ik het tijd om de volgende stap in mijn carriere te zetten en was de oprichting van Slagter Media een feit.

In de tussentijd kwam ik Saskia tegen, een van de leukste dames die ik ken en waar ik nog altijd stapelverliefd op ben (ook al zeg ik dat niet vaak).

Inmiddels wonen we samen in Hoorn en praktisch om de hoek van ons kantoor.Daarbij prijs ik mij gelukkig dat wij iedere dag samen mogen werken aan toffe projecten.

In mijn vrije tijd

Ik trap graag een balletje bij WSW in Wijdenes in de 5e klasse, waar ik in de selectie bekend sta onder verschillende bijnamen als ‘klever’, ‘terriër’ en ‘stervende zwaan’.

Daarnaast ben ik trompettist bij fanfarekorps Ons Genoegen in Wijdenes, waar ik samen met een aantal jeugdvrienden al jarenlang op muziek van alleraardigst niveau speel.

Verder ben ik bestuurslid bij het Noord-Hollands Jeugd Fanfare Orkest (NHJFO), dat zich inzet om jeugd enthousiast te maken (en te houden) voor muziek. Zelf heb ik hier ook jarenlang met plezier gespeeld en probeer ik op deze manier iets terug te kunnen doen.

Ook ben ik regelmatig nog te vinden op de boerderij van mijn ouders om hen waar maar nodig te helpen met de koeien en de schapen. Het is een goede manier om je zinnen te verzetten en op een andere manier bezig te zijn. Ik blijf nou eenmaal boerenzoon.

 

Wetenswaardigheden over Christian

  • Bouwjaar 19 maart 1985
  • Enigst kind
  • Houdt van speciale bieren
  • Belegt in een aantal beursgenoteerde bedrijven (om gevoel met de markt te hebben)
  • Fan van AZ
  • Luistert graag naar Sevendust, Metallica & Linkin Park, maar gaat net zo graag naar een dancefeest als Outdoor Stereo