Saskia Koster

Saskia Koster is oprichtster/eigenaar van online marketingbureau DutchContent en de webwinkel Make-up Your Stash.Saskia Koster online marketeer Make-up Your Stash

Na de opleiding HBO Commerciële Economie te hebben afgerond in 2011 is Saskia direct het ondernemerschap ingestapt. Haar interesse in online marketing is al tijdens haar opleiding ontstaan. Tijdens haar afstudeerstage bij een bekend online marketing bureau in Amsterdam heeft zij de belangrijkste kneepjes van het vak geleerd.

In het najaar van 2011 heeft Saskia DutchContent opgericht en kwam de focus in eerste instantie te liggen op zoekmachinemarketing, te weten SEO en Google AdWords. Uiteindelijk is zij zich ook gaan bezighouden met content marketing en webdesign.

Omdat e-commerce ook altijd een grote aantrekkingskracht heeft gehad heeft Saskia in 2012 de webwinkel Make-up Your Stash opgericht. De webwinkel verkoopt diverse make-up organizers en andere opbergoplossingen voor cosmetica. Dit is absoluut geen ‘zolder’ project aangezien de inkoop in China plaatsvindt en populaire producten inmiddels al op de meeste Nederlandse beautyblogs zijn te vinden. De webwinkel biedt bovendien een geweldige leerschool en dient vaak als testomgeving voor nieuwe software of online marketing strategieën.

Specialiteiten

  • SEO
  • Google AdWords
  • Webdesign
  • Content marketing
  • Schrijven van wervende webteksten
  • E-commerce

Tot slot is Saskia in haar vrije tijd een fanatieke gamer, dierenliefhebster, squasher en brengt ze graag tijd door met familie en vrienden.