Stage online media
Laatste update: 24 december 2010

Wil jij stagelopen binnen een jong en dynamisch bedrijf met veel ambitie, dan is Slagter Media misschien iets voor jou. Heb jij daarnaast een passie voor internet, marketing, en communicatie en vind je het tevens leuk om met taal te spelen? Dan is Slagter Media op zoek naar jou!

Werkzaamheden

De stage zal zich onder meer richten op het verrichten van diverse onderzoeken en het schrijven van teksten voor klanten. Door een combinatie van desk- en fieldresearch zal je een wezenlijke bijdrage leveren aan de eindproducten van Slagter Media. Daarnaast is er voldoende vrijheid voor eigen initiatief en heb je direct invloed op de te ontwikkelen producten. Je zult verder in contact staan met klanten en/of zakenrelaties die je onder meer zult adviseren in hun online communicatie. Dit contact is tegelijkertijd waardevol voor je netwerk en je toekomstige carrière! Hieronder staan een aantal werkzaamheden beschreven die tijdens de stage aan bod zullen komen:

  • Verrichten van onderzoek
  • Schrijven van teksten
  • Ontwikkelen van nieuwe en bestaande producten
  • Klanten adviseren m.b.t. online media

Functie eisen

Stagelopen bij Slagter Media vereist dat je in staat bent een toegevoegde waarde te zijn voor het bedrijf. Voor de stage is Slagter Media op zoek naar iemand die beschikt over de volgende eigenschappen:

  • HBO werk- en denkniveau
  • Enthousiast en gedreven
  • Ondernemend
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Goede communicatieve eigenschappen
  • Affiniteit met de financiële sector, al is dit geen pré

Persoonlijke kenmerken

Slagter Media is op zoek naar iemand die beschikt over een voldoende dosis enthousiasme en gedrevenheid. Daarnaast ben je ondernemend ingesteld en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit. Tot slot ben je in staat om zelfstandig te werken. Een rijbewijs is geen vereiste maar wel een prettige bijkomstigheid.

Vergoeding

Uiteraard wil je ook dat je iets terug krijgt voor je inzet. Bij Slagter Media krijg je een stagevergoeding van 300 euro per maand en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bedrijfsinformatie

Slagter Media  is een online mediabedrijf dat zich richt op het schrijven van artikelen voor verscheidene soorten media en daarnaast het verrichten van diverse onderzoeken, waarbij de focus vooral ligt op de financiële sector.

Ons kantoor is gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw in Zwaag in de kop van Noord-Holland. Binnen het gebouw heerst een informele sfeer en worden er met enige regelmaat leuke activiteiten georganiseerd.

Intresse?

Neem dan contact op met Christian Slagter via Christian@slagtermedia.nl of 06-12987767.

0 reacties