De beste wensen!
Laatste update: 4 januari 2011

We zijn alweer een paar dagen op weg in het nieuwe jaar, maar bij deze wil ik iedereen nog het beste wensen voor 2011!!!

Daarnaast wil ik iedereen bedanken die mij de afgelopen maanden heeft gesteund met het realiseren van Slagter Media door middel van ideeën, suggesties, tips etc. Ook de getoonde interesse in mij als ondernemer en persoon is voor mij erg waardevol geweest.

Jaar van de waarheid

Aan het begin van het jaar bestempelde ik 2010 als ‘het jaar van de waarheid’. Ik vond dat ik een aantal doelen moest realiseren en anders bepaalde stappen zou moeten nemen om die doelen alsnog te realiseren. Met de oprichting van Slagter Media op 1 september 2010 kan ik gerust stellen dat 2010 inderdaad het jaar van de waarheid is geworden en ik ben blij met de genomen stappen. Natuurlijk is het een sprong in het diepe, maar gezien mijn achtergrond en het vertrouwen in mijn eigen kunnen en daarbij de hulp van mijn naaste omgeving ben ik erin geslaagd om in deze korte periode een naar mijn mening mooi bedrijf neer te zetten.

Jaar van de verandering

Ik heb 2011 nu bestempeld als ‘het jaar van de verandering’. We zijn er namelijk nog (lang) niet. Na de goede start in 2010 zal 2011 in het teken staan van het vorm gaan geven van Slagter Media en het bedrijf echt op de kaart zetten. Naar aanleiding van enkele interviews is namelijk onder meer naar voren gekomen dat voor sommige bezoekers nog niet geheel duidelijk is wat Slagter Media allemaal doe. Dit is dan ook een van de doelen van dit jaar, meer duidelijkheid verschaffen om zodoende meer mensen en bedrijven van dienst te kunnen zijn.

Tips zijn altijd van harte welkom en kunnen verstuurd worden naar Christian@slagtermedia.nl.

Daarnaast ben ik ook te volgen op Twitter; @slagter.

Maak er een mooi jaar van, Slagter Media gaat in ieder geval knallen!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *