Een normale dag op het internet (infographic)
Laatste update: 1 juni 2012

Het internet is voor velen (en helemaal voor online ondernemers en marketeers) een belangrijk deel van je leven en waar je je tijd doorbrengt. Het is vaak verbluffend om te zien wat er in een week allemaal online gebeurd is.

Heb jij er wel eens over nagedacht wat er allemaal op het internet gebeurd op een normale dag? Als jij en ik allemaal verschillende handelingen online verrichten, moet je eens voorstellen wat anderen in dezelfde tijd allemaal online doen!

Tegenwoordig kan iedereen overal online aanwezig zijn. Als iemand niet actief is op een of ander social media platform of bereikbaar is op een e-mail adres, lijkt het bijna op alsof zij niet bestaan hoe raar dat ook klinkt. MBA Online vond het onderwerp zo interessant dat zij er een infographic over hebben gemaakt. Hierin wordt op een erg gedetailleerde en specifieke manier aangegeven wat er gebeurt op het internet.

Wist jij bijvoorbeeld dat op een normale dat er genoeg blogartikelen zijn op Time Magazine te vullen voor 770 jaar?! En dat er meer iPhones verkocht worden op een dag dan dat er baby’s worden geboren?

Veel plezier in ieder geval met de infographic!

 

A Day in the Internet
Created by: MBAOnline.com

Bekijk hier alle infographics op Slagter Media.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *