Interview met Danny Verhoeven van Starting Business
Laatste update: 20 juni 2012

Ben je op zoek naar iemand die je kan helpen met het starten van je eigen bedrijf of het vinden van kantoorruimte, dan kun je daarvoor prima bij Danny terecht. Danny kwam ik ooit eens tegen via Twitter en sindsdien ben ik hem met interesse gaan volgen. Om meer over Danny te weten te komen leek een interview mij een leuk idee en ik ben blij dat Danny zijn medewerking daaraan heeft willen verlenen.

Wie is Danny Verhoeven?

Ik ben een 23 jarige internet ondernemer, woonachtig in Nijmegen. Al tijdens mijn studie heb ik een passie ontwikkeld voor marketing waarbij ik later (tijdens de start van mijn eigen bedrijf) mij meer ben gaan interesseren voor internet marketing.

Naast dat ik veel werk, sport ik ook erg veel. Ik ben ongeveer 5 dagen per week in de sportschool te vinden. Natuurlijk voor mijn gezondheid maar ook voor de productiviteit op het werk.

In alle tijd dat ik internet ondernemer ben (dus veel achter mijn laptop zit), heb ik gemerkt dat het enorm belangrijk is om je geest te laten ontspannen. Sport is voor mij daarvoor een ideale uitkomst.

Voor meer informatie over mijzelf en hoe ik ben begonnen met mijn eigen bedrijf, kan je mijn ondernemersverhaal lezen.

Waarin onderscheidt Starting Business zich?

Focus op specifieke delen van internet marketing die voor ons goed werken en daarnaast hebben wij ook goede partners gevonden die ons totaalpakket aan diensten versterken en we nog meer ondernemers kunnen helpen.

Ook zijn we druk bezig om een meer landelijke dekking te bieden voor ons dienstenpakket en natuurlijk ons dienstenpakket uit te breiden. Genoeg zaken om ons mee te onderscheiden dus!

Hoe denk je dat online marketing er over 5 jaar uit ziet?

Zoals meer deelnemers aan het interview al zeggen is 5 jaar erg lang om een voorspelling over te doen. In het internet wereldje veranderen zaken dagelijks en daarom een meer algemene visie.

Ik verwacht dat internet marketing een steeds groter deel van de marketing mix gaat uitmaken en bedrijven binnen internet marketing gaan specificeren en niet alles blijven uitproberen.

Er bestaan vele manieren om marketing via internet te bedrijven maar ik verwacht dat ondernemers zich meer gaan richten op tactieken waar conversie mee te behalen is. Behalve bij marketing geldt dit ook voor het conversie proces op de website zelf.

Wat is volgens jou het grootste voordeel van content marketing?

Je kan er een markt mee domineren en je zelf als autoriteit positioneren afhankelijk van de kwaliteit van je content.

Nog een voordeel is dat het de basis is voor zoekmachine marketing en ook voor social media. Goede content word namelijk altijd gedeeld.

Hoe zet jij social media effectief in?

Ik ben van mening dat monitoren de basis is van social media. Bekijk wat er over jou, je bedrijf en onderwerpen die relevant voor jou zijn worden geschreven en zoek interactie daar waar mogelijk. Bied dan zoveel mogelijk waarde voor de ontvanger (help hem/haar met zijn vraag, verwijs door naar een artikel etc.).

En zoals bij de vorige vraag al duidelijk is geworden zet ik social media in combinatie met mijn blog artikelen. Natuurlijk discussier ik over de onderwerpen waarover ik schrijf en bouw ik hiermee een relevant online netwerk.

Wat is je gouden tip?Danny Verhoeven Starting Business

Focus. Richt je op datgene waar jij goed in bent en zorg dat je de beste word in je branche. Probeer niet alle mogelijkheden van internet marketing aan te grijpen maar focus ;).

Danny Verhoeven

Startingbusiness

Eerdere interviews

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *