Online retailers kijken uit naar de kerstdagen (infographic)
Laatste update: 7 december 2012

Kerstdagen infographic

De laatste maanden van het jaar zijn vaak de belangrijkste voor retailers, zo blijkt ook uit deze inforgraphic. Vanwege de diverse feestdagen kunnen zij namelijk extra omzet genereren. Door de opkomst van online bestedingen verwachten sommigen zelfs dat online retailers een mooie periode tegemoet gaan.

Kerstmis infographic

Eerder al plaatste ik een kerstmis infographic met daarin de beste kortingsacties. In onderstaande infographic wordt uiteengezet wat Amerikaanse online retailers op internet kunnen verdienen.

Volgens de infographic (gemaakt door Outright) wordt 24,3% van Amerikaanse retailomzet de komende feestdagen besteed, waarmee dit het vierde opeenvolgende jaar van groei zou betekenen. Een groot deel van deze omzet van in totaal 54,47 miljard dollar gaat een groot gedeelte naar Amazon.com en Staples. Daarnaast zullen computerproducenten Apple en Dell en flinke portie van de taart afsnoepen.

Maar ook bedrijven die hun producten via online marktplaatsen verkopen gaan volgens de infographic goede feestdagen tegemoet. Etsy, dat in Nederland nog niet zo bekend is, zal naar verwachting in de VS zijn stijgende omzetlijn weten door te trekken.

Online Small Businesses Look Forward to the 2012 Holiday Season

 

Bekijk hier alle infographics op Slagter Media.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *