Succes met e-commerce

‘Succes met e-commerce’ is hét handboek voor iedereen die meer wil verdienen en minder wil uitgeven met online marketing.

Waarom Succes met e-commerce?

De afgelopen jaren is het aantal webwinkels explosief gegroeid. In alleen al Nederland gaat het aantal webwinkels richting de 100.000 (waarvan onze webshop Make-up Your stash er één is)!

Tegelijkertijd heeft één op de drie webwinkels nog nooit winst geboekt en 50% van de mensen met een webwinkel verdient hier geen modaal inkomen mee. Dit komt vaak door een gebrek aan kennis.

Succes met e-commerce voorziet in deze kennisbehoefte op het gebied van online marketing. Het boek is erop gericht om ondernemers te helpen met het bereiken van een hoger rendement uit hun online activiteiten.

Het centrale onderwerp is het minder uitgeven aan online marketing en meer verdienen aan elke wel uitgegeven marketing euro!

Bekijk hieronder een korte impressie van de boekpresentatie.

Inhoud Succes met e-commerce

In elk hoofdstuk wordt één specifiek onderwerp onder de loep genomen. Hierin worden de basisbegrippen uitgelegd en worden handvatten uitgereikt om direct zelf mee aan de slag te gaan.

  1. Zoekmachine optimalisatie – Marc de Groot van DGOC
  2. Zoekmachine adverteren – Marc de Groot van DGOC
  3. Content marketing – Christian Slagter van Slagter Media
  4. Web Analytics – Laszlo Graven van Ivengi
  5. Social media marketing – Marjolein Bongers van House of Social Media
  6. Videomarketing – Ted Daamen van Easyvideomarketing
  7. E-mailmarketing – Michael Linthorst van Copernica
  8. Affiliate marketing – Rick de Vlieger van Daisycon
  9. Mobile marketing – Isua Botman van Targetoo
  10. Webinars – Robert Mares van Slimmer Ondernemen

Het boek is een initiatief van Marc de Groot en zoals je ziet hebben wij meegewerkt aan het hoofdstuk over content marketing, iets waar we natuurlijk erg trots op zijn!

Liever het fysieke boek bestellen? (inclusief luisterboek!)

Lees je liever offline een boek? Dat kan natuurlijk ook! Je ontvangt dan direct een luisterboek op MP3 CD en diverse online bonusmaterialen.

Succes met e-commerce is voor slechts €27,95 inclusief BTW (exclusief verzendkosten) te bestellen door een e-mail te sturen naar: info@slagtermedia.nl.

Ontvang gratis het ebook 'Succes met e-commerce'